Zitplaatsen in het Magic Circus

Entreeprijzen

    Tot 12 jr.:   Vanaf 12 jr.:
Zijtribune   €12,00   €14,00
Front Tribune   €15,00   €17,00
Stoelen   €17,00   €19,00

  • Online en Primera verkoop tot 180 min. voor de show.
  • Bovenstaande prijzen zijn exclusief de servicekosten voor online of Primera aanschaf.
  • Circuskassa open vanaf een uur voor iedere show.

Kaartverkoop

BESTEL HIER

Zijn er toiletten aanwezig?
Jazeker, wij hebben twee toiletten waar ons publiek gebruik van kan maken.
 
Mag ik de show filmen/fotograferen?
Het fotograferen op het circusterrein voor non-commercieel gebruik is toegestaan, mits je op je plaats blijft zitten, geen flits gebruikt oftewel niemand stoort.
Dat wil zeggen. Een foto van je genietende kids is geen probleem! Selfies met onze artiesten na afloop? Gezellig!
Foto's maken en vervolgens gebruiken om geld mee te verdienen is dus niet toegestaan. Dit geldt ook voor het maken van foto's van ons circus aan de buitenkant. Hiervoor is speciale toestemming nodig (accreditatie) welke aangevraagd kan worden bij de persafdeling dit moet minimaal één werkdag voor de te bezoeken show gebeuren. Accreditatie nodig? Klik hier

Filmen is niet toegestaan i.v.m. auteursrechten van de artiesten. Enkel journalisten en/of vloggers met een accreditatie mogen filmen.
 
Onze basisschool heeft een circusproject kunnen jullie helpen?
Jazeker kunnen we dat! Magic Circus heeft een School en Educatie afdeling die onze samenwerking met basisscholen coördineert. We kunnen jullie school met diverse zaken van dienst zijn. KIJK HIER MAAR

Moet ik voor mijn baby betalen?
Net als in de bioscoop betaal je ook in het circus vanaf 1 jaar een kaartje tegen het kindertarief. Dit omdat in een vergunning geen onderscheid gemaakt wordt tussen een schootkind, peuter, kleuter of volwassene. We mogen slechts een x aantal personen binnenlaten, leeftijd speelt hierbij geen rol. Een baby neemt dan dus de plaats in van een volwassene of kind, zelfs al nemen ze geen zitplaats in.

Ik wil straks naar het circus, maar er zijn geen kaarten meer te koop online!
Dat kan, onze online kaartverkoop voor een voorstelling loopt tot 120 minuten voor de show. Zo weten onze kassamedewerkers precies hoeveel plaatsen zij nog aan de circuskassa kunnen verkopen. Vanaf 15 uur is de circuskassa open en kun je daar nog een kaartje kopen (we zetten nooit alle plaatsen online in de verkoop!). De prijzen aan de circuskassa zijn even hoog als online en je bespaard de service- en betalingskosten. Wel zijn bepaalde acties uitsluitend online geldig, om daar gebruik van te maken moet je dus wel op tijd je kaarten gekocht hebben.

Waar staat het circus precies? Hebben jullie een postcode voor me?
De wijze waarop wij een straat of plein aangeven als de locatie waar wij shows geven checken wij altijd op GoogleMaps. Mocht blijken dat het hier niet duidelijk is dan zetten wij bij onze tournee onderaan vaak ook nog een navigatieadres met huisnummer en postcode. Dan kan het niet meer misgaan!

Ik zit in een rolstoel/ Ik kom met iemand in een rolstoel. Kan dat? Wat kost het voor rolstoelen?
Wij maken geen onderscheid tussen mensen in een rolstoel of rolstoelloze mensen, iedereen betaald hetzelfde.
Afhankelijk van de gekochte rang komt de rolstoel tussen de stoelen of naast de tribune te staan. Wel vragen wij je contact met ons op te nemen als je van plan bent met een grote groep rolstoelgebruikers langs te komen. Dan kunnen we ons erop voorbereiden en zorgen dat alles past!
Let op! Soms staan we op gras, dat gaat wat lastiger/zwaarder met een rolstoel, maar is zeker niet onmogelijk.

Wat is de minimumleeftijd?
We zijn een familievoorstelling dus ook leuk voor kinderen, maar niet 100% gericht op kinderen! Over het algemeen kan je zeggen dat circus leuk is voor kinderen van 0 tot 126,5 jaar. Let op, onze tent wordt donker, we gebruiken rook en lichteffecten en we hebben hele spannende dingen waaronder soms luide knallen. Je kan zelf het beste inschatten hoe je kind op dergelijke dingen reageert. Sommige babies vinden de kleuren en kostuums prachtig, andere 8-jarigen willen al weg zodra het licht uit gaat. Kortom, je kan zelf je kind het best beoordelen en inschatten.

"Ik kan de Kinderstadspas korting niet vinden bij online tickets?" (ACTIE IN AMSTERDAM)
Kinderstadspassen moeten door ons ingescand worden om te controleren of ze door Stadspas Amsterdam goedgekeurd worden. Dit kan enkel aan de circuskassa (open vanaf een uur voor aanvang). Het reserveren voor Kinderstadspas kaarten is dan ook niet mogelijk, ze zijn uitsluitend aan de deur verkrijgbaar (ook om wederverkoop te voorkomen, ja sommige mensen doen dat).