Zitplaatsen in het Magic Circus

Entreeprijzen

    Tot 12 jr.: Vanaf 12 jr.:
Zijtribune €12,00 €14,00
Front Tribune €15,00 €17,00
Stoelen €17,00 €19,00

  • Online en Primera verkoop tot 180 min. voor de show.
  • Bovenstaande prijzen zijn exclusief de servicekosten voor online of Primera aanschaf.
  • Circuskassa open vanaf een uur voor iedere show.

Kaartverkoop

BESTEL HIER

Kan ik aan de circuskassa kaarten kopen voor een andere dag?
JA! Er kan uiteraard wel vlak voor een voorstelling een (flinke) rij staan aan de circuskassa, maar als je er bent op het moment dat de kassa opent (een uur voor iedere voorstelling begint) dan is het geen enkel probleem om bijvoorbeeld op vrijdag al kaarten voor zondag te halen. Let wel op dat gekochte kaarten niet meer geruild kunnen worden voor andere data of tijden.
 
Kan ik de online kortingscode ook gebruiken aan de circuskassa?
Online is online en dus niet aan de circuskassa. Mocht u een kortingsbon hebben, dan kunt u hiermee wel aan de kassa terecht. Let wel op het maximaal aantal tickets per kortingsbon! Als u zeker wilt zijn van een plaats raden wij uiteraard aan om in de online voorverkoop al uw kaarten te kopen. U kunt echter ook op een eerdere showdag aan de circuskassa terecht.
 
Hoe laat moet ik aanwezig zijn?
Circa een kwartier voor de voorstelling openen de deuren van de Magic Dome en wordt het publiek naar hun plaatsen begeleid. Vaak staat er dan echter al een rij met wachtenden.
Aangezien het innemen van de plaatsen op volgorde van binnenkomst gaat is het handig om vooraan in de rij te staan.

Onze circuskassa opent 60 minuten voor iedere show, dus vanaf dat moment kunt u al in de rij gaan staan om de tent te betreden. De ideale tijd om te arriveren hangt af van drukte, weersverwachting en vergeet ook het geduld van u en/of uw kind(eren) niet.
 
Ik heb een kaartje/bon voor een kind gratis bij een volwassenenkaartje. Kan ik het volwassenenkaartje online kopen?
Ja, maar let wel op dat u eerst de actiecode van de kortingsbon invoert. Doet u dit niet, dan koopt u een regulier volwassenekaartje en wordt het gratis kinderkaartje niet meegestuurd. Het ticket  is dan alleen geldig voor één volwassene. Daarnaast is de actie, zoals vermeldt, niet te combineren met andere kortingen of acties en alleen geldig voor de rangen Stoelen en Fronttribune.
 
Zijn er toiletten aanwezig?
Jazeker, wij hebben twee toiletten waar ons publiek gebruik van kan maken. LET OP! Onze toiletten zijn niet toegankelijk voor rolstoelen.
 
Mag ik de show filmen/fotograferen?
Het fotograferen op het circusterrein voor non-commercieel gebruik is toegestaan, mits je op je plaats blijft zitten, geen flits gebruikt oftewel niemand stoort.
Dat wil zeggen. Een foto van je genietende kids is geen probleem! Selfies met onze artiesten na afloop? Gezellig!
Foto's maken en vervolgens gebruiken om geld mee te verdienen is dus niet toegestaan. Dit geldt ook voor het maken van foto's van ons circus aan de buitenkant. Hiervoor is speciale toestemming nodig (accreditatie) welke aangevraagd kan worden bij de persafdeling dit moet minimaal één werkdag voor de te bezoeken show gebeuren. Accreditatie nodig? Klik hier

Filmen is niet toegestaan i.v.m. auteursrechten van de artiesten. Enkel journalisten en/of vloggers met een vooraf aangevraagde accreditatie mogen filmen. 
 
Onze basisschool heeft een circusproject kunnen jullie helpen?
Jazeker kunnen we dat! Magic Circus heeft een School en Educatie afdeling die onze samenwerking met basisscholen coördineert. We kunnen jullie school met diverse zaken van dienst zijn. KIJK HIER MAAR

Moet ik voor mijn baby betalen?
Net als in de bioscoop betaal je ook in het circus vanaf 1 jaar een kaartje tegen het kindertarief. Dit omdat in een vergunning geen onderscheid gemaakt wordt tussen een schootkind, peuter, kleuter of volwassene. We mogen slechts een x aantal personen binnenlaten, leeftijd speelt hierbij geen rol. Een baby neemt dan dus de plaats in van een volwassene of kind, zelfs al nemen ze geen zitplaats in.

Ik wil straks naar het circus, maar er zijn geen kaarten meer te koop online!
Dat kan, onze online kaartverkoop voor een voorstelling loopt tot 120 minuten voor de show. Zo weten onze kassamedewerkers precies hoeveel plaatsen zij nog aan de circuskassa kunnen verkopen. Vanaf 15 uur is de circuskassa open en kun je daar nog een kaartje kopen (we zetten nooit alle plaatsen online in de verkoop!). De prijzen aan de circuskassa zijn even hoog als online en je bespaard de service- en betalingskosten. Wel zijn bepaalde acties uitsluitend online geldig, om daar gebruik van te maken moet je dus wel op tijd je kaarten gekocht hebben.

Waar staat het circus precies? Hebben jullie een postcode voor me?
De wijze waarop wij een straat of plein aangeven als de locatie waar wij shows geven checken wij altijd op GoogleMaps. Mocht blijken dat het hier niet duidelijk is dan zetten wij bij onze tournee onderaan vaak ook nog een navigatieadres met huisnummer en postcode. Dan kan het niet meer misgaan!

X

Copyright

Copying this text or image without the permission of the Magic Circus is not allowed. For press info contact magiccircus@cirqommunication.com