Zitplaatsen in het Magic Circus

Entreeprijzen

    Tot 12 jr.: Vanaf 12 jr.:
Zijtribune €12,00 €14,00
Front Tribune €15,00 €17,00
Stoelen €17,00 €19,00

  • Online en Primera verkoop tot 180 min. voor de show.
  • Bovenstaande prijzen zijn exclusief de servicekosten voor online of Primera aanschaf.
  • Circuskassa open vanaf een uur voor iedere show.

Kaartverkoop

BESTEL HIER

Winkeliers Euterpeplein jokken over locatie

Amersfoort. De aangekondigde optredens van het Magic Circus op het Euterpleplein op 1 en 2 september gaan niet door. Het circus wijkt daarom uit naar het Soesterkwartier.

Magic Circus was door pleinmanager Mariska Jacobi uitgenodigd tijdens de jaarlijkse tournee door Amersfoort ook voorstellingen te komen geven op de braakliggende plek op het Euterpeplein waar tot voor kort nog een kerk stond. Bij vergunningverlening door de Gemeente Amersfoort bleek de betreffende locatie geen gemeente-eigendom te zijn. Grondeigenaar van Hoorne BV kon uit veiligheidsoverwegingen geen toestemming geven en beklemtoonde dat zowel pleinmanager als winkeliers (verenigd in BIZ Euterpeplein) al langer op de hoogte waren van de slechte technische situatie.

Magic Circus voelt zich misleid door pleinmanager Jacobi en BIZ Euterpeplein. Directeur Maurice Veldkamp: “Je kunt niet zomaar een circus uitnodigen, technische omstandigheden verzwijgen en vervolgens als iets niet blijkt te kunnen de andere kant opkijken. Wij zijn hiervan de dupe.”

De jarenlange band tussen Magic Circus en Gemeente Amersfoort heeft het Soesterkwartier als alternatieve speellocatie opgeleverd. Daar wordt op 1 en 2 september op de hoek Isseltseveld/Dreef opgetreden. Daarna is het circus nog in Kattenbroek en Nieuwland te zien voordat het weer naar Amsterdam vertrekt.
En het Euterpeplein? “Dat kleine gruttersgedrag kriebelt mij”, zegt directeur Veldkamp. Onze jurist buigt zich momenteel over de zaak en we hebben voor het Euterpeplein nog een magische verrassing in petto.”

Overigens is er al enige tijd gesteggel op het Euterpeplein over een VOMAR supermarkt die op de vrijgekomen plaats van de kerk zou moeten verrijzen.

X

Copyright

Copying this text or image without the permission of the Magic Circus is not allowed. For press info contact magiccircus@cirqommunication.com