Zitplaatsen in het Magic Circus

Entreeprijzen

    Tot 12 jr.: Vanaf 12 jr.:
Zijtribune €12,00 €14,00
Front Tribune €15,00 €17,00
Stoelen €17,00 €19,00

  • Online en Primera verkoop tot 180 min. voor de show.
  • Bovenstaande prijzen zijn exclusief de servicekosten voor online of Primera aanschaf.
  • Circuskassa open vanaf een uur voor iedere show.

Kaartverkoop

BESTEL HIER

UTRECHT - Een 28-jarige medewerker van het Magic Circus is in de nacht van vrijdag 6 op zaterdag 7 november licht gewond geraakt toen hij onbekenden uit de tent wilde verwijderen.

Bij een late technische controleronde stuitte de medewerker op drie ongeveer 20-jarige mannen met Mediterraan uiterlijk die zich onbevoegd in de tent ophielden. Tijd om te reageren kreeg hij nauwelijks omdat hij hardhandig tegen de grond werkt gewerkt waarna de verdachten een naburige woonwijk invluchtten. De medewerker klaagt over fikse pijn in rug en achterhoofd.

De daders zijn zonder buit vertrokken. Alle waardevolle zaken in de tent worden na iedere voorstelling elders achter slot opgeborgen. Dit na eerdere ervaringen met ongewenst bezoek.

Eerder op de avond werden de circusmedewerkers al opgeschrikt door het afsteken van strijkers in de onmiddellijke nabijheid van de wooncaravans. Het is niet uit te sluiten dat het vuurwerk en de inbraak met elkaar verband houden.

De directie van Magic Circus reageert niet overbezorgd op het voorval. “ We hebben onze preventiemaatregelen iets aangescherpt. Laten we maar zeggen dat we een uitstekend seizoen knallend afsluiten. We blikken terug op veel bezoekers in 2015. Met name op de vaste locaties waar wij ieder jaar voorstellingen geven, namen de bezoekersaantallen toe. Bezoekers die enthousiast reageerden op onze nieuwe voorstelling met veel interactie. Vanaf half februari 2016 gaan we gedreven verder op de ingeslagen weg.”

X

Copyright

Copying this text or image without the permission of the Magic Circus is not allowed. For press info contact magiccircus@cirqommunication.com