Zitplaatsen in het Magic Circus

Entreeprijzen

    Tot 12 jr.: Vanaf 12 jr.:
Zijtribune €12,00 €14,00
Front Tribune €15,00 €17,00
Stoelen €17,00 €19,00

  • Online en Primera verkoop tot 180 min. voor de show.
  • Bovenstaande prijzen zijn exclusief de servicekosten voor online of Primera aanschaf.
  • Circuskassa open vanaf een uur voor iedere show.

Kaartverkoop

BESTEL HIER

Clown Jofri in De Koepel, Haarlem

De Koepel in Haarlem is maandagmiddag voor een half uurtje omgetoverd tot een circusgebouw. Magic Circus, het Nederlands Stadscircus gaf de asielzoekers een voorproefje van hun show Sottosopra welke deze week van dinsdag t/m donderdag te beleven is in het Reinaldapark. 

Directeur Maurice Veldkamp: “We zijn geen normaal circus. Als Stadscircus zijn we moderner en gewaagder qua show, maar bovenal zijn we socialer. Zo organiseren we regelmatig diverse projecten en acties om de sociale cohesie te bevorderen. 

Daarom roepen we hierbij heel Haarlem op om een oudere, de eenzame buurvrouw, een gehandicapte of een asielzoeker mee te nemen naar een van onze shows. Samen genieten is toch veel leuker dan alleen? Al helemaal als je weet dat je er iemand anders ook een groot plezier mee doet.”

Getuige het enthousiasme en het applaus van de aanwezigen in de koepel is het circus een bezoek meer dan waard. Veldkamp: ”Het is geweldig dat het COA ons heeft toegestaan om deze mensen te mogen entertainen. Het doorbreekt de dagelijkse sleur, maakt het kind in iedereen wakker én tovert een glimlach op ieders gezicht. Ook dat is de magie van het Magic Circus.”

De shows in het Burgemeester Reinaldapark zijn dinsdag en woensdag om 16 en 19 uur en donderdag alleen om 16 uur. Tickets zijn te koop bij alle vestigingen van Primera en online via www.magic-circus.nl.

Het optreden van maandag was erg leuk. Er kwamen veel bewoners op af en zij genoten zichtbaar! Het was mooi om te zien dat mensen ontspannen waren en moesten lachen om de stunteligheid van de clown en de kunsten van de acrobaten. Bij mensen die anders met grote zorgen rondlopen, leken die zorgen even wat meer op de achtergrond te zijn. Echt een mooie ervaring! Een echte aanrader!"

Heleen Meisner
Woonbegeleider, COA


Het gedeelte van het Magic Circus team dat het voorproefje verzorgde
X

Copyright

Copying this text or image without the permission of the Magic Circus is not allowed. For press info contact magiccircus@cirqommunication.com