Zitplaatsen in het Magic Circus

Entreeprijzen

    Tot 12 jr.: Vanaf 12 jr.:
Zijtribune €12,00 €14,00
Front Tribune €15,00 €17,00
Stoelen €17,00 €19,00

  • Online en Primera verkoop tot 180 min. voor de show.
  • Bovenstaande prijzen zijn exclusief de servicekosten voor online of Primera aanschaf.
  • Circuskassa open vanaf een uur voor iedere show.

Kaartverkoop

BESTEL HIER

Kies voor Magic CircusPolitici aan de leugendetector?

Magic Circus geeft stemadvies

Magic Circus, het Nederlansds Stadscircus raast momenteel door de Rotterdamse wijken. De nieuwe show ‘Hoe Dan?! komt goed aan en veel gezinnen zijn al een kijkje komen nemen. Het maatschappelijk betrokken circus klimt nu echter op de barricaden tegen de lokale politieke terreur. “Wij zijn er inmiddels aan gewend dat we misbruikt worden. Althans, het begrip circus. En dan zeker de term ‘verkiezingscircus’ .” aldus directeur Maurice Veldkamp. “Die term wordt steevast gebruikt als er een turbulente mengeling van leugentjes (al dan niet om bestwil), opportunisme en hoogdravende idealen over het teleurgestelde stemvee wordt uitgestort. Dat heeft niets te maken met de vrolijke en bloeiende cultuurvorm waarvan dit jaar wereldwijd het 250-jarig bestaan gevierd wordt.”

Veldkamp, jarenlang als spreekstalmeester hét gezicht van Kerstcircus Ahoy’ vervolgt: “Magic Circus is een strak georganiseerd bedrijf met zuivere doelstellingen. Daarom zijn we het zat met de mallemolen van de politiek vergeleken te worden. Al helemaal als we in diverse steden geconfronteerd worden met een wildgroei aan politieke reclameborden, wervend voor het ene groepje na het andere. Verbazingwekkend want vrijwel overal is zelf reclameborden zetten niet meer toegestaan. Dat mag alleen geschieden door bedrijven die zich daarvoor duur laten betalen. Maar de politiek heeft zichzelf van de regeltjes uitgezonderd en zet ‘illegale’ borden op plekken waar anderen zelfs vroeger nooit mochten plaatsen vanwege het creëren van gevaarlijke verkeerssituaties, bijvoorbeeld bij rotondes.”

Tijd voor actie. Daarom schitteren vanaf nu Magic-verkiezingsposters op straat. Met echte mensen en echte normen en waarden. Veldkamp: “Rotterdammers, wij doen wat wij beloven. Kies voor je gezin. Kies voor Magic Circus! De enige keuze die vreugde en blijdschap zal brengen.”

Iedere stemgerechtigde die tot 21 maart het Magic Circus bezoekt, krijgt op wens een gratis stemadvies aan de circuskassa. Dat alles vooruitlopend op het grote leugendebat. In dat kader wordt er ook iedere voorstelling een authentieke leugendetector gedemonstreerd. De lijsttrekkers zijn bij deze van harte uitgenodigd. Welke politicus durft zich in het Magic Circus te laten testen?

Magic Circus is nog t/m 25 maart te bewonderen in de Rotterdamse wijken. Daarna is het Nederlands Stadscircus bewonderen in Amsterdam, Zwolle, Amersfoort en Utrecht. Houdt dit bijzondere circus in de gaten via www.magic-circus.nl.

Kies Magic Circus! Kies Magic Circus! Kies Magic Circus!
X

Copyright

Copying this text or image without the permission of the Magic Circus is not allowed. For press info contact magiccircus@cirqommunication.com