Wij hebben nog beschikbare data in 2017 om langs te komen bij zorginstellingen met ons hele circus.

Kamerbezoek

Voor de mensen die niet naar het circus kunnen komen, komt het circus naar hen! Onze artiesten draaien er hun hand niet voor om om hun kunsten op de kamer bij clienten te tonen.

Hét Nederlands Zorgcircus

De persoonlijke aandacht, menselijkheid en barmhartigheid van het Magic Circus zorgt voor verbinding. Daarom zijn wij al jarenlang het Nederlands Zorgcircus, hét favoriete circus van zorginstellingen door heel Nederland!

Magic Circus in de Zorg Contact

Neem contact op via:
info(@)magic-circus.nl

Liever bellen? Mail ons uw telefoonnummer en we nemen contact op.

Onderbreek de dagelijkse sleur, kom genieten.

Bewoners van zorginstellingen, woonprojecten, verpleeghuizen, eenzame ouderen uit de wijk. Jaarlijks zien we velen van hen bij ons in het Magic Circus genieten. Steeds meer zorglocaties en instellingen weten ons dankzij onze jaarlijkse bezoeken in dezelfde periode te vinden. Voor sommige clienten is het jaarlijkse circusbezoek een uitje waar het hele jaar naar uitgekeken wordt.

Onze tent is rolstoelvriendelijk, maar bij grote groepen is het voor ons handig om ruim van te voren te weten hoeveel rolstoelplaatsen wij vrij moeten houden.

Regelmatig maken wij voorstellingen op maat voor ouderen. Direct op het parkeerterrein of grasveld bij de ouderen voor de deur, of op één van onze reguliere tournee locaties kunnen ouderen genieten van ons unieke stadscircus. Heeft u interesse in een voorstelling op maat? Neem contact met ons op, uiteraard geheel vrijblijvend, we geven u graag meer informatie over de mogelijkheden.

Kijk ook op onze speciale website: www.zorgcircus.nl
X

Copyright

Copying this text or image without the permission of the Magic Circus is not allowed. For press info contact magiccircus@cirqommunication.com