Speciale groepen zijn voor Magic Circus ook écht speciaal. Zij krijgen daarom speciale aandacht. Niet alleen qua mogelijkheden in speciale entreeprijzen, maar ook op het persoonlijke vlak. Wij willen dat je een bijzonder aangename ervaring hebt bij ons. Wil je langskomen met een speciale groep? Kijk dan hieronder of neem direct contact met ons op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BSO's | Kinderopvang

Wilt u met uw BSO een voorstelling van Magic Circus bijwonen? Dat kan! Voor alle voorstellingen van maandag t/m vrijdag hebben wij speciale BSO-tarieven.
Neem contact op met onze afdeling Educatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ouderen & Gehandicapten

Sedert de eerste jaren van het Magic Circus hebben wij ons al ingezet voor topvermaak voor ouderen en/of gehandicapten. Wij zijn dan ook het Nationaal Zorgcircus.
Bekijk de speciale website van het Nationaal Zorgcircus

Meer dan 10 personen

Wil je met een grote groep van meer dan 10 personen een voorstelling bijwonen?
Neem contact op met onze marketing afdeling: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Zoek je voor een bedrijfsfeest, jubileumviering of gewoon voor de lol een circus dat op een locatie een voorstelling komt geven? 
Lees dan hier verder!

X

Copyright

Copying this text or image without the permission of the Magic Circus is not allowed. For press info contact magiccircus@cirqommunication.com